L´AEMMT i RunnersTV oferiran cobertura audiovisual personalitzada als atletes de la Mitja Terrassa

0
456

Una edició caracteritzada per oferir nous serveis al corredor. Els participants poden sol·licitar el seu propi vídeo de la cursa en el moment de la inscripció.
La productora egarenca innova amb un producte inèdit a un preu molt assequible RunnersTV i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa han establert un acord per oferir un vídeo personalitzat als atletes que participin a la prova de 21km prevista pel proper 26 de gener. El servei, totalment inèdit en curses d’aquesta distància, pretén arribar al màxim nombre de corredors a través d’un cost molt econòmic. Els participants de la Mitja Marató de Terrassa podran sol·licitar el seu propi vídeo en el moment que s’apuntin a la cursa per tan sols 4 euros addicionals, els quals es sumaran directament a l’import total de la inscripció. També disposaran de l’opció de demanar el vídeo el mateix dia de la prova, en aquest cas per 5 euros, a través d’un estand instal·lat a la zona de l’arribada.| Des de l’organització s’estan portant a terme accions contemplades dins l’últim pla estratègic, sent una d’elles augmentar la qualitat i el servei al corredor. Lorena Mármol, directora de màrqueting de l’AEMMT, explica els motius que han portat a l’entitat egarenca a apostar per aquest projecte. “La Mitja de Terrassa és quelcom més que una prova esportiva. Pretenem poder potenciar i incentivar l’activitat econòmica de la ciutat, així com recolzar projectes innovadors i donar suport als emprenedors locals”, destaca Mármol, recordant que “els tres pilars principals del nostre ADN són l’esport, la solidaritat i fer ciutat”. D’altra banda, la representant de l’entitat esportiva expressa la seva voluntat de que la proposta esdevingui un èxit. “Esperem que aquesta iniciativa conjunta entre l’AEMMT i RunnersTV sigui ben rebuda pels atletes i la puguem repetir anualment”, conclou la directora de màrqueting. Per part de RunnersTV, Alberto Lacasa, gerent de la productora audiovisual terrassenca, enumera alguns dels múltiples actius que el vídeo aporta tant a la cursa, en general, com a l’atleta, en particular. “El corredor té l’oportunitat d’observar la seva evolució al llarg de la carrera a través d’un vídeo que podrà visionar tantes vagades com vulgui i, inclús, podrà compartir a les xarxes socials. Obtenint aquest producte, l’atleta s’emporta un gran record de la cursa a un preu molt econòmic i assequible per la majoria. D’altra banda, l’organització aposta per una imatge de modernitat, oferint un altre servei als corredors i recolzant un projecte pioner d’una empresa local, el qual també servirà per difondre encara més la marca de la Mitja de Terrassa”, apunta Lacasa. Pel que fa a les característiques del vídeo, aquest consistirà en un recull de clips audiovisuals dels passos de l’atleta per cada punt quilomètric cronometrat. Així, el resum personalitzat de la cursa inclourà el moment de la sortida i de l’arribada, a més d’altres tres punts intermitjos, amb una diversitat de nou plans diferents. La durada del vídeo oscil·larà entre 1’30’’ i 2’ i les imatges aniran acompanyades de música. Els atletes que sol·licitin el vídeo, el rebran via e-mail a través d’una URL personalitzada, totalment privada. Cal destacar que l’únic requeriment tècnic és córrer la cursa amb el xip electrònic, per tal de disposar de les dades cronomètriques de cada parcial. Aquells atletes que ja s’hagin inscrit a la Mitja, poden sol·licitar el seu vídeo contactant amb l’Organització, o bé enviant un e-mail a runnerstv@gmail.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.