La 7ena Sant Silvestre torna a omplir els carrers de Montblanc d’esport i solidaritat

0
485

Més de 270 corredors van prendre part a la 7a Sant Silvestre Montblanquina per la marató de TV3, aquest dimarts 31 de desembre de 2013, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, amb un rècord de participació, arribant al límit d’inscripcions fixades dies abans de la cursa. A les 5 de la tarda, uns 70 nens van participar a la cursa de 500 metres i unes 200 persones van prendre part a la cursa de 3,2 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació i la presència dels Veguers i les gralles dels amics desl gegants de Montblanc i la música del deejay Energy. | Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir de berenar. Tots els ingressos de les inscripcions es destinaran a la Marató de TV3 que aquest any és per la lluita contra les malaties neurogeneratives. Pel que fa a la classificació de la Sant Silvestre absoluta va ser guanyada en categoria masculina per Arnau Sugrañes de A.E. Blancafort amb tu temps de 10:29 minuts, seguit de Josep Maria Pijuan amb un tems de 10:36 minuts de l’A.E. Blancafort, i per Joan Pijoan de 10:54 minuts de l’A.E. Blancafort. En Categoria femenina, la sant silvestre popular va ser guanyada per Isabel Lopez Buendia del Pratenc, amb un temps de 13:27 minuts, seguida per Marta Secall del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 14:21 i Sonia Ferrayouli també del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 14:35. Aixçi doncs el podi masculi va predominar el A.E. Blancafort mentre que en el femení va predominar el Club Atlètic Montblanc. Agrair el suport de tots els col·laboradors, voluntaris, de la Policia Local, Protecció Civil, els veguers i grallers dels amics dels gegants de Montblanc Deejay Energy que ha fet possible la Sant silvestre Montblanquina més solidaria que mai. Les fotos i les classificacions poden trobar-se a www.atleticmontblanc.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.