Blanco guanya la 7a Sant Silvestre de Girona

0
360

El lloretenc Josep Lluis Blanco, del Club La Sansi (www.lasansi.com), ha guanyat avui la 7a Sant Silvestre de Girona, amb un temps de 14 minuts 36 segons als 5km, nou record de la cursa que ha tingut 1.500 participants. L’ atleta de La Sansi ja va guanyar al 2011 amb una marca de 14min49sgEn segona posició ha quedat el marroquí Jamal Oumrim con 14.58 i en 3a posició ha sigut el campió d’ Espanya Junior de 3.000m.obs el també lloretenc Jonathan Romeo del FCB. En dones la victòria ha sigut per Anna Rovira.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.