Més de 600 inscrits als 10k de Vilafranca

0
434

Els 10k de Vilafranca porta 52 dies amb les inscripcions obertes i acaba de superar els 600 atletes inscrits, continuant en la línia de l’edició anterior, que a aquestes alçades portava una quantitat similar, Aquesta ràpida cursa que és farà el proper 26 de gener tindrà les inscripcions obertes fins el 23 de gener o quan arribi a la màgica xifra de 1.714 inscripcions, no esperis a ultima hora. “Sent la vila, sent que voles”. Així doncs, et recomanem no esperar a darrera hora i que t’asseguris plaça, tu pot ser un dels 1714 atletes que ompliran Vilafranca de color un cop més | http://www.10kvilafranca.org/ També s’ha posat a la red el vídeo promocional 2014, fet per el Sergi Luque, atleta de Fondistes Penedès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.