La Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat tanca les inscripcions amb 2.638 inscrits

0
401

La Sant Silvestre Barcelonesa tanca les inscripcions amb aquesta 15 edició amb la xifra de 2.638 corredors Els Corredors pendren la sortida aquest dimarts a les 17:30 de la tarda a la plaça Vitòria dels Àngels i faran un recorregut urbà de 10 quilòmetres (el mateix que l’any passat i passarà per diversos punts emblemàtics de la ciutat de Sant Cugat, com per exemple el Monestir. | L’arribada estarà ubicada a la plaça de la Vila, al costat de l’Ajuntament. En el cartell d’atletes s’ha incorporat atletes com Mohamed Benhbarka, Osmani Btami, Omar Ougzfi, Samir Ait Bouchmane, Driss Lakhouja, Abderraman Ait Khamouch i amb dones Txell Calduch, Aziza Arazoual, Fatima La Ouja, Nora Falaki i Degitu Gebesa, una bona nòmina d’atletes d’alt nivell, i que farà brillar la prova a Sant Cugat Fira del Corredor 30 i 31 de desembre Aquest dilluns 30 i el dimarts 31 es realitzarà al PAVELLÓ D’ESPORTS DE SANT CUGAT, la fira del corredor, on s’entregará el dorsal, xip de lloguer i la bossa del corredor, amb els productes de les empreses col · laboradores i a més la samarreta tècnica Brooks. | Dilluns 30 l’horari serà de les 10 a les 20:00 h i el dia 31de les 10:00 a les 16:30. Es recomana als participants que passin a recollir el dia 30 per evitar cues i poder prover-se tranquil · lament la samarreta. www.santsilvestre.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.