La Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat tanca les inscripcions amb 2.638 inscrits

0
488

La Sant Silvestre Barcelonesa tanca les inscripcions amb aquesta 15 edició amb la xifra de 2.638 corredors Els Corredors pendren la sortida aquest dimarts a les 17:30 de la tarda a la plaça Vitòria dels Àngels i faran un recorregut urbà de 10 quilòmetres (el mateix que l’any passat i passarà per diversos punts emblemàtics de la ciutat de Sant Cugat, com per exemple el Monestir. | L’arribada estarà ubicada a la plaça de la Vila, al costat de l’Ajuntament. En el cartell d’atletes s’ha incorporat atletes com Mohamed Benhbarka, Osmani Btami, Omar Ougzfi, Samir Ait Bouchmane, Driss Lakhouja, Abderraman Ait Khamouch i amb dones Txell Calduch, Aziza Arazoual, Fatima La Ouja, Nora Falaki i Degitu Gebesa, una bona nòmina d’atletes d’alt nivell, i que farà brillar la prova a Sant Cugat Fira del Corredor 30 i 31 de desembre Aquest dilluns 30 i el dimarts 31 es realitzarà al PAVELLÓ D’ESPORTS DE SANT CUGAT, la fira del corredor, on s’entregará el dorsal, xip de lloguer i la bossa del corredor, amb els productes de les empreses col · laboradores i a més la samarreta tècnica Brooks. | Dilluns 30 l’horari serà de les 10 a les 20:00 h i el dia 31de les 10:00 a les 16:30. Es recomana als participants que passin a recollir el dia 30 per evitar cues i poder prover-se tranquil · lament la samarreta. www.santsilvestre.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.