La Nostra! Cursa de cap d’any de Sabadell, tanca inscripcions amb rècord històric de participació

0
703

Més de 1700 atletes correran pel carrers de Sabadell de les quals més de 500 seran dones. La 3ª edició de la Cursa de Cap d’any de Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell ha batut tots els rècords de participació i es posiciona com la cursa més multitudinària de Sabadell i la tercera de Catalunya ( ni ha més de 50 curses el dia 31 de desembre). Ja està tot apunt, batucades, animació, DJ, l’animació del Speaker Germán Ramírez i més sorpreses faran de la tarda del 31 una autèntica festa. | La cursa Infantil solidària amb el Rebost Solidari de Sabadell de 800 metres, tindrà el seu tret de sortida a les 16.25h. A les 17h el plat fort de la tarda, la cursa de 5 quilòmetres, en un cèntric i ràpid circuit, amb dos premis ben especials: 1er km Powerade ( L’atleta M/F que el passi en primer lloc rebrà el seu pes en ampolles de Powerade); 3er km Restaurant Insòlit (L’atleta M/F que el passi en primer lloc guanyarà un sopar per a dues persones al restaurant Insòlit). Tots els participants rebran una samarreta tècnica , amb la que animem a tots els corredors a córrer la cursa juntament amb el barret de pare Noël. Així mateix tots els atletes inscrits entraran dintre d’un gran sorteig de material, sopars i caps de setmana a Boí i Taüll. Aquest any el tret de sortida el donarà Tomàs Barris llegenda viva de l’atletisme espanyol, i pioner de l’atletisme professional. Desitgem que gaudiu molt d’un dia tant i tant especial com el 31 corrent La Nostra, corrent al nostre costat. Bona cursa i un encara millor 2014!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.