Joan Ruvireta i Mercè Tusell guanyadors absoluts del duatló de muntanya de Cabrils

0
509

La novena i darrera jornada de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya del 2013 s’ha celebrat coincidint amb la novena edició del duatló de muntanya de Cabrils , sota l’habitual i acurada organització del Centre Excursionista de Vilassar de Mar , el darrer matí de diumenge d´enguany els duatletes han fet front a 5 quilòmetres de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una nova cursa a peu de 2 quilòmetres. | Dins de la categoria masculina clara victòria absolut desprès de liderar la competició des de el tret de sortida, en la seva primera duatló de la temporada per Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) amb un temps final de 1 hora 21 minuts 51 segons , un marge de 1 minut 30 segons per davant del segon classificat absolut , el guanyador el diumenge anterior a Òdena , Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) , completant el podi absolut el primer vetarà arribat a meta Albert Camps ( T-Bikes Club Triatló ).Per equips 1º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Camps-Acosta) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Gonzalez-Padros) 3º Club Triatló Lluçanès (Madrona-Martínez-Ito). A la vessant femenina revalida la seva victòria de l’any passat Mercè Tusell ( Club Natació Reus Ploms ) amb un crono de 1 hora 47 minuts 31 segons , una avantatge de 1 minut 18 segons a la segona classificada absoluta , la guanyadora també diumenge passat a Òdena , Mariona Càtedra ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) el tercer graó del podi absolut per la primera veterana classificada Nuria Lauco ( Club Triatló Granollers).Per equips 1ª Club Triatló Granollers (Lauco-Espinosa-Oliveros) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Càtedra-Galí-De la Cuesta) 3ª Club Natació Prat-triatló ( Terradas-Rekow-Cornudella).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.