CINC RÈCORDS INFANTILS EN PISTA COBERTA

0
379

Durant la celebració de la primera Jornada de Control en pista coberta a Sabadell, es van aconseguir batre cinc rècords de la categoria infantil en pista coberta. Aquests atletes, cadets de primer any, milloren els rècords infantils (fins a 13 anys) perquè els rècords per categories es comptabilitzen amb les marques fetes fins el 31 de desembre.| A la categoria masculina, Bernat Canet (Cornellà At) va marcar 7”63 als 60 metres, Nil Congost (CN Banyoles) fa fer 1’33”17 als 600 metres i Antonio López (CA Mollet) va realitzar 2’52”85. En noies, els rècords catalans van ser a càrrec de Jael Bestué (CM Sant Cugat) que va marcar 7”94 als 60 metres i Paula Blasco (CA Igualada) que va fer 3’02”20 als 1.000 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.