El Duatló dels Pèlags obre inscripcions

0
562

Ja estan obertes les inscripcions per a la segona edició del Duatló de Muntanya dels Pèlags de Vilobí del Penedès. L’Ajuntament de Vilobí del Penedès i el Club Triatló MIOSTAF han preparat la segona edició un any i escaig després d’estrenar-se al Novembre de 2012. Després de la bona acollida que va tenir l’esdeveniment i les bones crítiques rebudes, tant dels participants, com de la Federació Catalana de Triatló, el comitè organitzador espera consolidar la prova i anar augmentant el nombre de participants en el que és, a dia d’avui, l’únic duatló de la comarca.| Aquesta segona edició se celebrarà el 19 de Gener de 2014, un canvi de dates que situa la prova enmig del calendari de duatlons de muntanya. La prova passarà a ser puntuable dins la lliga catalana de duatlons de muntanya per aquells corredors que estiguin federats, els no federats, malgrat no puntuïn també seran benvinguts a la prova i tindran ple dret a disputar les diferents categories. El duatló consistirà en un primer tram de cursa a peu de 5,8Km, seguit de 21Km de BTT i de nou un tram de 3,2Km de cursa a peu. El tram de BTT és generalment pla i molt ràpid, del tot assequible per a tots els nivells i absent de trams tècnics, fa que la cursa sigui molt ràpida i així es demostra veient els temps amb que es va completar l’any passat. Per a més informació de la prova podeu consultar a http://duatlopelags.blogspot.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.