El Duatló dels Pèlags obre inscripcions

0
380

Ja estan obertes les inscripcions per a la segona edició del Duatló de Muntanya dels Pèlags de Vilobí del Penedès. L’Ajuntament de Vilobí del Penedès i el Club Triatló MIOSTAF han preparat la segona edició un any i escaig després d’estrenar-se al Novembre de 2012. Després de la bona acollida que va tenir l’esdeveniment i les bones crítiques rebudes, tant dels participants, com de la Federació Catalana de Triatló, el comitè organitzador espera consolidar la prova i anar augmentant el nombre de participants en el que és, a dia d’avui, l’únic duatló de la comarca.| Aquesta segona edició se celebrarà el 19 de Gener de 2014, un canvi de dates que situa la prova enmig del calendari de duatlons de muntanya. La prova passarà a ser puntuable dins la lliga catalana de duatlons de muntanya per aquells corredors que estiguin federats, els no federats, malgrat no puntuïn també seran benvinguts a la prova i tindran ple dret a disputar les diferents categories. El duatló consistirà en un primer tram de cursa a peu de 5,8Km, seguit de 21Km de BTT i de nou un tram de 3,2Km de cursa a peu. El tram de BTT és generalment pla i molt ràpid, del tot assequible per a tots els nivells i absent de trams tècnics, fa que la cursa sigui molt ràpida i així es demostra veient els temps amb que es va completar l’any passat. Per a més informació de la prova podeu consultar a http://duatlopelags.blogspot.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.