Albert Soley I Mariona Càtedra S’imposen al duatló de muntanya d´Òdena.

0
374

La vuitena jornada de la Lliga nacional de duatlons de muntanya s’ha celebrat a la població d´Òdena, els duatletes han fet front a la distancia Sprint amb una primera cursa a peu de 5 quilòmetres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (BT) i per acabar una darrera cura a peu de 2 quilòmetres. Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) ha creuat la línia d’arribada en primera posició desprès de 1 hora 23 minuts 32 segons , un marge de 29 segons per davant del segon classificat absolut Anibal Fidalgo ( Club Medina Triatló ) pujant fins el tercer graó del podi Dani Bordallo ( Club Triatló Lluçanès).Per equips 1º Club Triatló Lluçanès (Bordallo-Madrona-Martínez) 2º Club Medina Triatló ( Fidalgo-Fidalgo-Jiménez) 3º Club Tri-bu (Mendoza-Freixes-Durbau).| A La categoria femenina victòria absoluta per la duatleta de Sant Feliu de Guíxols , Mariona Càtedra ( club Triatló Sant Joan de les Abadesses) amb un crono de 1 hora 50 minuts 46 segons , una còmode avantatge de 3 minuts 22 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Cristina Rotxes ( Club Triatló l’eix de Navàs ) completant el podi com tercera classificada Bárbara Giner ( Club Natació Prat-triatló ). Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la Cuesta-Cusidó) 2ª Club Atlètic Igualada ( Brusau-Borras-Solà ) 3ª Club Natació Prat-triatló ( Giner-Molas-Cornudella).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.