Albert Soley I Mariona Càtedra S’imposen al duatló de muntanya d´Òdena.

0
520

La vuitena jornada de la Lliga nacional de duatlons de muntanya s’ha celebrat a la població d´Òdena, els duatletes han fet front a la distancia Sprint amb una primera cursa a peu de 5 quilòmetres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (BT) i per acabar una darrera cura a peu de 2 quilòmetres. Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) ha creuat la línia d’arribada en primera posició desprès de 1 hora 23 minuts 32 segons , un marge de 29 segons per davant del segon classificat absolut Anibal Fidalgo ( Club Medina Triatló ) pujant fins el tercer graó del podi Dani Bordallo ( Club Triatló Lluçanès).Per equips 1º Club Triatló Lluçanès (Bordallo-Madrona-Martínez) 2º Club Medina Triatló ( Fidalgo-Fidalgo-Jiménez) 3º Club Tri-bu (Mendoza-Freixes-Durbau).| A La categoria femenina victòria absoluta per la duatleta de Sant Feliu de Guíxols , Mariona Càtedra ( club Triatló Sant Joan de les Abadesses) amb un crono de 1 hora 50 minuts 46 segons , una còmode avantatge de 3 minuts 22 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Cristina Rotxes ( Club Triatló l’eix de Navàs ) completant el podi com tercera classificada Bárbara Giner ( Club Natació Prat-triatló ). Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la Cuesta-Cusidó) 2ª Club Atlètic Igualada ( Brusau-Borras-Solà ) 3ª Club Natació Prat-triatló ( Giner-Molas-Cornudella).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.