Vols preparar la MARATÓ DE BARCELONA DEL 2014 en Grup

0
489

No vols entrenar sempre sol ? Fer els Rodatges, els Canvis de Ritme, les Sèries i/o les Tirades Llargues, sempre és millor fer-les acompanyat…, independentment del ritme que hagis de portar, sentir-te acompanyat en el circuit, ni que sigui creuant-te com si d’una Cursa es tractés, fa que el llarg entrenament que requereix la preparació d’una marató, es faci menys feixuc. Entrenar en Grup també aporta, sempre, un punt de millora, tan per la disciplina que ens autoimposa el fet de quedar amb altres per entrenar (és normal no tenir ganes algun dia), com per la possibilitat de conèixer i compartir amb altres companys la seva millora i les seves experiències.| Amb SLOPRUNNERS ho podràs fer, sense carnets ni quotes, GRATIS, com no hi ha coses avui en dia… només has de passar per la nostra Botiga, a la Carretera de Terrassa, 172, i escollir un Pla d’Entrenament, de entre les 3 ofertes que tenim aquest any, amb diferents mètodes, que s’adapten a cada objectiu i a cada ritme, i a cada disponibilitat de dies per entrenar (des dels 4 dies dels més enfeinats, fins els 7 dies dels que tenen més disponibilitat, i busquen objectius més agosarats)… La majoria ja hem començat, AHIR, amb el Pla de 12 Setmanes…, però, ENCARA HI ETS A TEMPS!!! Què et sembla venir amb nosaltres a fer la 1a Tiradeta Llarga, el diumenge, 29 de desembre, pel Riu Ripoll ??? Hem quedat a les 08:00, a la porta de les Pistes d’Atletisme de Sabadell…, t’hi esperem

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.