La Sant Silvestre de Terrassa tanca les inscripcions amb 1538 atletes

0
576

La Sant Silvestre de Terrassa tanca les inscripcions amb 1.538 inscrits La Sant Silvestre de Terrassa tanca les inscripcions amb aquesta primera edició amb la xifra de 1.538 corredors Els Corredors pendren la sortida aquest dijous a les 11:00 del matí a la plaça de Can Roca i faran un recorregut de 5 Qm. El circuit a Que és molt pla i ràpid , és pasa pel Carrer dels Voluntaris carrer – Carretera de Matadepera – Avinguda de Béjar – Carrer Provença – Rambla Francesc Macià-Plaça de l’Aigüa – Carretera de Matadepera – Carrer dels Voluntaris. En el cartell d’atletes s’ha incorporat atletes com Adel Meechal, Just Sociats, i Meritxell Calduh, que completen amb Mohamed Benhbarka, Osmani Btami, Abderraman Ait Khamouch i Fatima La Ouja, una bona nòmina d’tletes d’alt nivell, i que farà brillar la prova a Terrassa. | Fira del Corredor 24 i 26 de desembre Aquest dimarts 24 i el dia 26 es realitzarà a FUPAR, la fira del corredor, on s’etregará el dorsal, xip de lloguer i la bossa del corredor, amb els productes de les empreses col · laboradores i a més la samarreta tècnica Brooks. Dimarts 24 l’horari serà de les 10 a les 20:00 h i el dia 26 de les 8:00 a les 10:00. Es recomana als participants que passin a recollir el dia 24, per evitar cues i poder prover-se tranquil · lament la samarreta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.