Més d’2.000 inscrits a la 34a Sant Silvestre del Masnou, últims dorsals disponibles

0
330

A 2 dies per a la celebració d’un dels esdeveniments organitzatius de final d’any, la 34a Sant Silvestre del Masnou de 5km ja disposa de 2.000 inscrits. La cursa tindrà lloc el proper 26 de desembre amb sortida i arribada al Port del Masnou a les 9.45h Actualment es la 2a cursa de cap d’ any amb més inscrits darrera de la cursa dels Nassos de Barcelona. Ilias Fifa, 3er a la passada Jean Bouin serà el gran favorit, amb els africans El Mehdi, (guanyador de la cursa del RACC fa uns dies i 2on ahir a La Sansi de Viladecans), Mostafa Benslimane (3er ahir La Sansi Viladecans), el Chile Andrés Acuña o el català Ivan Zarco. En dones Hasna Bahom del Marroc, Inna Lebedieva d’ Ucraïna o Cristina Licona d’ Hondures lluitaran per la victòria.| Aquesta cursa té una gran trajectòria esportiva. Aquest any es farà la 34ª edició de la Sant Silvestre més antiga de Catalunya, i única Sant Silvestre a Espanya que disposa d’una cursa nomes per dones, amb sortida a les 9.45h i a les 10.30h la sortida masculina. Les 2 curses de menors per 300 participants, començaran a les 9.15h.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.