RUTA 22 DE DESEMBRE

0
578

El passat diumenge 22 de desembre es van disputar tres curses del calendari català, una mitja marató per relleus i dues curses de 5 quilòmetres. A la Mitja Marató per Relleus Ciutat de Granollers es va imposar l’Atlètic Club Barcelona amb un temps de 1h08’14” en la categoria masculina, el club A 4 el Km en la categoria femenina amb 1h41’29 i a la categoria d’equip mixte el CA Canovelles amb 1h18’05”. La tercera Cursa de 5 Km de l’Hospitalet, va ser per Alejandro Rodríguez (ISS-L’H) amb un temps de 15’41” i Victòria Sauleda (ISS-L’H) amb 18’18”.
Fotos de Miguel Romero: Mitja-Marató-per-Relleus-Granollers/ | Per últim, a La Sansi de Viladecans, també amb una distància de 5 km, el triomf va ser per Marc Alcalà (FCB) amb 14’49” i Hasna Bahom (La Sansi) amb 17’00”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.