RUTA 22 DE DESEMBRE

0
456

El passat diumenge 22 de desembre es van disputar tres curses del calendari català, una mitja marató per relleus i dues curses de 5 quilòmetres. A la Mitja Marató per Relleus Ciutat de Granollers es va imposar l’Atlètic Club Barcelona amb un temps de 1h08’14” en la categoria masculina, el club A 4 el Km en la categoria femenina amb 1h41’29 i a la categoria d’equip mixte el CA Canovelles amb 1h18’05”. La tercera Cursa de 5 Km de l’Hospitalet, va ser per Alejandro Rodríguez (ISS-L’H) amb un temps de 15’41” i Victòria Sauleda (ISS-L’H) amb 18’18”.
Fotos de Miguel Romero: Mitja-Marató-per-Relleus-Granollers/ | Per últim, a La Sansi de Viladecans, també amb una distància de 5 km, el triomf va ser per Marc Alcalà (FCB) amb 14’49” i Hasna Bahom (La Sansi) amb 17’00”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.