MARATÓ 2014: NOUS OBJECTIUS

0
9250

Superats els 10.000 inscrits i confirmat el recorregut per a la propera edició de la Zurich Marató de Barcelona, l’organització treballa de ple en una ExpoSports que canviarà la seva localització per oferir una millor i més extensa oferta als visitants Quan encara no hem deixat enrere el 2013, els participants de la pròxima edició de la Zurich Marató de Barcelona 2014, s’acosten amb rapidesa als 11.000 corredors/es. El procés d’inscripció avança a bon ritme i fa pronosticar un èxit de participació en la cursa que tindrà lloc el diumenge 16 de març.| El punt de sortida i arribada serà la tradicional Avinguda Mº Cristina, entorn de luxe a través del qual els corredors enfilaran els primers metres del recorregut en direcció carrer de Sants. El Camp Nou primer (Km 6) i la Pedrera posteriorment (km 14), seran els primers grans emblemes de la ciutat que els participants podran contemplar. Passeig de Gràcia i carrer Rosselló (km 15), seran els preàmbuls del pas dels corredors per Sagrada Família, des d’ on es dirigiran a l’Avinguda Meridiana, on travessaran el punt de la Mitja Marató. A partir d’aquí es dirigiran en direcció mar per Rambla Prim, part de la Diagonal i s’ encaminar-se cap al Fòrum (km 31), des d’ on podran gaudir de la façana litoral de la ciutat. Parc de la Ciutadella, Arc de Triomf (km 36) i Plaça de Catalunya, portarà els participants cap a l’estàtua de Colom (km 40), des d’ on afrontaran el tram final de la cursa per l’Avinguda Paral·lel, per tornar de nou a l’Avinguda MºCristina. A la web oficial de la cursa hi podreu consultar el recorregut en detall: www.zurichmaratobarcelona.com Si el recorregut no presentarà novetats respecte l’edició passada, l’ ExpoSports de la Zurich Marató de Barcelona, canviarà la seva localització passant del pavelló nº 6 de Fira de Barcelona, al pavelló nº 8, just tocant a Plaça d’Espanya. L’aposta de l’organització passa per convertir aquesta fira de 18.000 m2, única en el seu format a Europa, en un espai que consolidi i ampliï l’oferta ja existent de running, triatló i trail, i afegir-hi una nova disciplina, el ciclisme. Amb aquesta incorporació, se superaran els 150 estands, i es millorarà els serveis al corredor.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.