Obertes les inscripcions a la 21 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

0
464

L’organització ha previst un màxim de 4200 corredors a la Mitja i 1300 als 5km.
Els compromisos socials amb el territori, tret diferencial de la Mitja Montornès.
El 20 de desembre de 2013 s’han obert oficialment les inscripcions a la 21ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, als IX 6km.Montornès. La Mitja arriba als 20 anys (1994-2014), 21 edicions, plenament consolidada i com a molt més que una prova esportiva. Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 6000 atletes, dels que un màxim de 4200 seran de Mitja, 1300 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. S’han mantingut els preus de les darreres edicions i es’spera arribar al màxim d’inscrits previstos.| La Mitja Montornès, tornarà a ser solidària amb el territori. A l’edició del 2013 la recaptació íntegra de la Mini es va destinar a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i Henkel va destinar mig euro per cada inscrit de Mitja i els 5km a Creu Roja Granollers, per realitzar projectes sociosanitaris a la comarca. L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells. Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 9 de març de 2014 i manté el recorregut de la darrera edició, amb arribada en baixada des de La Roca i el pas pel centre de les quatre poblacions. El cap de setmana de la Mitja són previstos, com els darrers anys, actes lúdics i culturals que ajuden a promocionar el territori, com han estat les visites guiades, les fires de mostres i els menús especials a restaurants de la població. Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials (facebook i Twitter)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.