Obertes les inscripcions a la 21 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

0
646

L’organització ha previst un màxim de 4200 corredors a la Mitja i 1300 als 5km.
Els compromisos socials amb el territori, tret diferencial de la Mitja Montornès.
El 20 de desembre de 2013 s’han obert oficialment les inscripcions a la 21ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, als IX 6km.Montornès. La Mitja arriba als 20 anys (1994-2014), 21 edicions, plenament consolidada i com a molt més que una prova esportiva. Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 6000 atletes, dels que un màxim de 4200 seran de Mitja, 1300 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. S’han mantingut els preus de les darreres edicions i es’spera arribar al màxim d’inscrits previstos.| La Mitja Montornès, tornarà a ser solidària amb el territori. A l’edició del 2013 la recaptació íntegra de la Mini es va destinar a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i Henkel va destinar mig euro per cada inscrit de Mitja i els 5km a Creu Roja Granollers, per realitzar projectes sociosanitaris a la comarca. L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells. Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 9 de març de 2014 i manté el recorregut de la darrera edició, amb arribada en baixada des de La Roca i el pas pel centre de les quatre poblacions. El cap de setmana de la Mitja són previstos, com els darrers anys, actes lúdics i culturals que ajuden a promocionar el territori, com han estat les visites guiades, les fires de mostres i els menús especials a restaurants de la població. Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials (facebook i Twitter)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.