RUTA 22 DE DESEMBRE

0
351

El proper diumenge 22 de desembre, el calendari català de curses en ruta disposa de tres bones ofertes, una mitja marató per relleus i dues curses de 5 quilòmetres. La Mitja Marató per Relleus Ciutat de Granollers, organitzada pel Club Atlètic Granollers, que enguany celebra la cinquena edició i que donarà la sortida a les 10,30 hores amb sortida i l’arribada a les Pistes Municipals d’Atletisme amb un recorregut per la zona del Passeig Fluvial de Granollers.| La tercera Cursa de 5 Km de l’Hospitalet, organitzada pel club ISS-L’Hospitalet, amb sortida i arribada a les Pistes d’Atletisme del Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de promoció de la categoria infantil fins arribar ales 11,00 hores que es donarà la sortida a la cura Open. També diumenge es disputarà la tercera edició de La Sansi de Viladecans, organitzada pel Club La Sansi, amb una distància de 5 km amb sortida i arribada a la Avinguda Segle XXI de Viladecans. A partir de les 10.00 hores començaran les curses de promoció i la cursa open de 5 km donarà la sortida a les 11,00 hores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.