L’atleta del CAI Eduard Viles busca mecenes per anar als Jocs Olímpics de 2016

0
447

El passat mes de setembre i després de pràcticament un mes de vacances des que va tornar dels Mundials de Moscou, l’atleta del CAI Petromiralles Eduard Viles torna a entrenar-se al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, amb el seu entrenador Alex Codina, per preparar la temporada 2014. Una temporada carregada d’il•lusió i motivació gràcies al gran final d’estiu que va protagonitzar el medionenc. Per altra banda, també, amb una certa pressió per mantenir el nivell mostrat els passats mesos de juliol i agost.| Principal objectiu, els Europeus de Zurich Això fa que la temporada es plantegi com la mes important de l’atleta. L’objectiu principal i pel qual treballa ja des del setembre, es l’Europeu Absolut de Zurich, que es disputa a mitjans d’agost a Suïssa. Amb la ment posada en classificar-se per disputar els 100m i fer un bon paper en la prova individual, i formar part de l’equip nacional de 4x100m, que es presenta com un candidat a lluitar per una medalla continental, després del rècord d’Espanya aconseguit als Mundials de Moscou. Dins la temporada d’Aire lliure, que comença al maig i acaba a l’agost, també hi han altres competicions importants marcades al calendaris, com són la Copa d’Europa per seleccions, el campionat d’Espanya i la nova competició que s’estrena aquest 2014, els campionats del Món de relleus, que es disputen a les Bahames i on el medionenc espera formar part de l’equip nacional de 4x100m, per disputar aquets primers Mundials de relleus. La resta de temporada es completarà amb la disputa de diversos meetings durant els mesos d’estiu, i la temporada de pista coberta dels mesos de gener, febrer i març que competirà en 60m i 200m, per buscar bones sensacions, i agafar ritme de competició, però sense tenir cap objectiu fixat. Objectiu: rècord de Catalunya de 100m Les possibilitats d’intentar aconseguir el record de Catalunya de l’hectòmetre son reals, i el medionenc no descarta atacar el record de 10,28s que data del 1996, quan Jordi Mayoral va aconseguir-lo. Viles es l’únic atleta que en els darrers 17 anys s’ha apropat a aquest registre, amb els seus 10,36s de l’estiu passat, que el situaven com el tercer millor velocista de la història de Catalunya. Amb l’eslògan, “Perseguint un somni. El somni Olímpic”, Eduard Viles busca empreses que vulguin apostar per ajudar a la carrera esportiva de l’Eduard, cap als seus somnis de competir entre els millors del món i acompanyar-lo en el camí cap als Jocs Olímpics del 2016. El principal objectiu es ajudar l’atleta que segueixi progressant en la seva carrera esportiva, continuï sent dels millors velocistes del país i del continent, i pugui arribar als objectius internacionals marcats fins a Rio 2016. L’única manera per aconseguir-ho es aconseguir tenir plena dedicació per l’atletisme, i per aquesta raó qualsevol col•laboració pot ser de molta ajuda per l’atleta, que esta obert a sumar companys de viatge, i més, gràcies a la nova llei de mecenatge amb avantatges fiscals per les empreses que patrocinin a esportistes i clubs. El mateix atleta convida a contactar-lo a través del seu correu electrònic: eduviles@gmail.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.