Kipchoge i Kiplagat, a la mitja de Barcelona

0
453

Atletisme. Els fondistes kenyans seran els principals referents en la cursa del 16 de febrer
El kenyà Eliud Kipchoge tornarà a ser la principal atracció de la mitja marató de Barcelona, en què intentarà revalidar la victòria i establir un nou rècord del circuit (60:04), el pròxim 16 de febrer. Kipchoge va ocupar el segon lloc en l’última edició de la marató de Berlín amb uns espectaculars 2h04:05. En categoria femenina destaca la participació de la també kenyana Florence Kiplagat, vigent vencedora a Berlín i que en la mitja marató acredita un millor registre de 1h06:38.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.