UNA MITJA DE SOMNI

0
444

La Mitja Marató de Barcelona 2014, preveu superar totes les expectatives en la propera edició de la cursa, que se celebrarà el 16 de febrer, i comptarà amb la presència dels atletes Eliud Kipchoge i Florence Kiplagat
Un circuit ràpid, planer i atractiu, millores organitzatives per facilitar la participació dels inscrits a la Mitja Marató de Barcelona i el bon ritme de les inscripcions fins a dia d’avui, fan preveure que la cursa superarà el llindar dels 15.000 participants en la propera edició.| Amb sortida i arribada al Passeig Pujades, el circuit presentarà petites variacions respecte l’edició 2013. El primer d’ells, al km 3 i per motiu d’obres, els corredors es desviaran per Ronda de Sant Pau per girar posteriorment a mà esquerra en direcció Paral·lel per Marqués de Campo Sagrado. També per obres en l’anell de la plaça de les Glòries, entre els kms 9 i 10, els participants pujaran pel carrer Badajoz, es desviaran per Tànger i després per ciutat de Granada, per recuperar el traçat de l’any anterior. Finalment i per compensar els metres perduts en els anteriors trams, el tercer canvi es viurà al km 17, al Passeig Taulat, abans d’agafar la rotonda de Selva de Mar, que en aquesta ocasió s’enfilarà per la banda de mar i no de muntanya com en edicions anteriors. Podeu consultar-lo en el següent enllaç: http://www.mitjabarcelona.com/recorrido/ L’atleta kenyà Eliud Kipchoge, guanyador de la Mitja Marató de Barcelona 2013, rècord de la cursa amb un registre de 01:00:04, tornarà a Barcelona el 16 de febrer per defensar el seu liderat i intentar establir un nou rècord de la cursa, amb la ment posada en baixar de l’hora. Kipchoge ha assolit al llarg de l’any uns magnífics registres, com la seva segona posició en la prestigiosa Marató de Berlín, celebrada el passat mes de setembre. Amb un crono de 02:04:05, l’atleta kenyà es quedava a 32 segons del seu compatriota Wilson Kipsang, qui establia rècord del món de marató. En categoria femenina l‘estrella de la prova serà la campiona del món de Mitja Marató 2010, Florence Kiplagat. L’atleta kenyana debutava el 2010 en Mitja Marató, necessitant només dues participacions en aquesta disciplina, per aconseguir el campionat del món de Mitja Marató. Guanyadora de la Marató de Berlín 2011, es convertia en la cinquena dona que aconseguia trencar la barrera de les 02.20.00. Poc després, guanyava la Mitja Marató de Roma, fixant la seva nova marca personal en aquesta distància, en 01.06.38. Kiplagat repetia victòria el passat mes de setembre a la Marató de Berlín i aquest passat cap de setmana, s’imposava en la Mitja Marató de Nova Delhi, amb més de 32.000 participants. El seu objectiu, serà batre l’actual rècord femení de la cursa, establert per la corredora etíop Atsede Baysa en la passada edició de la cursa, amb un registre de 01.07.34.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.