Crema els excessos festius del Nadal a la Mitja Marató o el Quart de Marató de Sitges l’Aliança 2014

0
455

El proper diumenge 12 de gener al matí, dóna la benvinguda al 2014 participant a la 31a Mitja Marató o el 3er Quart de Marató de Sitges l’aliança, dues proves ideals per treure’s de sobre els excessos alimentaris de les Festes corrent amb els amics, amb un circuit doble que discorre pels carrers de la vila de Sitges, Passeig Marítim inclòs: una volta de 10.503m per als que triïn el Quart de Marató, i dues (21.097m) per als de la Mitja Marató. La primera cita del circuit l’aliança de curses populars 2014.| Ja heu fet la vostra llista de desitjos per a l’any nou? Millorar el vostre nivell d’anglès? Passar menys hores a Internet i més amb els amics? Rebaixar la vostra marca en 10k, mitja marató o, qui sap, potser fins i tot participar en la vostra primera marató? El matí del diumenge 12 gener de 2014, teniu la primera cita atlètica popular obligada, amb una prova que cada any guanya més adeptes, desafiant el fred i els sobrepès d’aquelles dates, amb l’al·licient d’un marc incomparable –¿què millor que córrer al costat del mar?– i d’una bossa del corredor que inclou una samarreta tècnica commemorativa negra i unes ulleres de sol de running. Ja podeu fer les inscripcions online amb una rebaixa, fins al 31 de desembre de 2013, i a preu normal fins al 8 de gener de 2014. I qui ho prefereixi, també pot formalitzar la inscripció a les botigues col·laboradores de sitges.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.