LAURA ALONSO, MILLOR MARCA DE CATALUNYA DE 500 M EN PISTA COBERTA

0
297

El passat diumenge 15 de desembre, durant la celebració de la primera jornada de Control Absolut a Sabadell, Laura Alonso (Barcelona At) va establir una nova millor marca de Catalunya absoluta de 500 metres en pista coberta amb un temps de 1’16″00 que també representa una nova millor marca d’Espanya promesa. La cursa va ser guanyada per l’atleta de la federació madrilenya, Laura Natali Sotomayor (VTiM) amb un temps de 1’14″12 que representa una nova millor marca d’Espanya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.