Primera convocatòria d’ajuts 2014 per esdeveniments esportius per obtenir el segell “Esport Sa

0
518

El període de sol·licituds dels ajuts estarà obert fins el 17 de gener del 2014 i és per esdeveniments que es duguin a terme del febrer al juliol del 2014.
La Fundació Ametller ha obert la primera convocatòria d’ajuts 2014 per esdeveniments esportius que vulguin obtenir el segell “EsportSa”. Les organitzacions de curses o altres competicions, festivals, trobades , … poden optar al segell “EsportSa” que atorga la Fundació Ametller si l’esdeveniment compleix les condicions d’uns avituallaments ben planificats per a les necessitats fisiològiques dels esportistes que participaran a l’esdeveniment.| La Fundació escollirà 50 competicions anuals (25 en cada convocatòria) de totes les sol·licituds presentades. Els esdeveniments escollits rebran de manera gratuïta l’assessorament per la planificació dels avituallaments a càrrec de la nutricionista de l’entitat i una peça de fruita per participant gràcies al conveni que aquesta fundació ha signat amb la firma casaametller. A més hi aportaran una carpa de la Fundació amb dues persones que informaran i assessoraran a l’esportista mentre reparteixin l’avituallament. Els organitzadors que vulguin optar al segell han de tenir la voluntat d’oferir als seus avituallaments hidratació i alimentació saludable. És important que en els avituallaments no hi hagi begudes ensucrades ni alcohòliques així com brioxeria industrial o llaminadures. L’aigua i les begudes isotòniques , la fruita, els fruits secs i deshidratats i els productes amb cereals han de ser la base d’alimentació per les pauses dels esportistes. Per accedir a les bases de sol·licitud només cal dirigir-se a la web corporativa www.casaametller.net i clicar a l’anunci de les beques “EsporSa” que apareix a la capçalera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.