Primera convocatòria d’ajuts 2014 per esdeveniments esportius per obtenir el segell “Esport Sa

0
346

El període de sol·licituds dels ajuts estarà obert fins el 17 de gener del 2014 i és per esdeveniments que es duguin a terme del febrer al juliol del 2014.
La Fundació Ametller ha obert la primera convocatòria d’ajuts 2014 per esdeveniments esportius que vulguin obtenir el segell “EsportSa”. Les organitzacions de curses o altres competicions, festivals, trobades , … poden optar al segell “EsportSa” que atorga la Fundació Ametller si l’esdeveniment compleix les condicions d’uns avituallaments ben planificats per a les necessitats fisiològiques dels esportistes que participaran a l’esdeveniment.| La Fundació escollirà 50 competicions anuals (25 en cada convocatòria) de totes les sol·licituds presentades. Els esdeveniments escollits rebran de manera gratuïta l’assessorament per la planificació dels avituallaments a càrrec de la nutricionista de l’entitat i una peça de fruita per participant gràcies al conveni que aquesta fundació ha signat amb la firma casaametller. A més hi aportaran una carpa de la Fundació amb dues persones que informaran i assessoraran a l’esportista mentre reparteixin l’avituallament. Els organitzadors que vulguin optar al segell han de tenir la voluntat d’oferir als seus avituallaments hidratació i alimentació saludable. És important que en els avituallaments no hi hagi begudes ensucrades ni alcohòliques així com brioxeria industrial o llaminadures. L’aigua i les begudes isotòniques , la fruita, els fruits secs i deshidratats i els productes amb cereals han de ser la base d’alimentació per les pauses dels esportistes. Per accedir a les bases de sol·licitud només cal dirigir-se a la web corporativa www.casaametller.net i clicar a l’anunci de les beques “EsporSa” que apareix a la capçalera.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.