La cursa Reis Race portarà els corredors a llocs emblemàtics d’Igualada per segon any.

0
332

Un circuit urbà de 10 km recorrerà diversos espais singulars de la ciutat el 6 de gener.
Els participants rebran un tortell de reis, una ampolla de cava i la bossa del corredor, amb diversos obsequis.
Aquesta original cursa és organitzada per la colla castellera dels Moixiganguers d’Igualada i serà la segona amb aquest format del dia de reis. Els aficionats al running tenen una nova cita a l’agenda de curses i competicions de l’any: el 6 de gener, a Igualada. La colla castellera de la ciutat ha organitzat la Reis Race: una cursa urbana, oberta a tothom, amb un original recorregut urbà que portarà els corredors per diferents espais emblemàtics de la capital de l’Anoia.| La festivitat de Reis d’Igualada és una de els més significatives del calendari festiu del país amb la celebració de la Fira de Reis, una de les més antigues de Catalunya i, durant la vigília, la Cavalcada de Reis, declarada Festa popular d’interès cultural. El dia de Reis, els carrers d’Igualada s’ompliran de corredors en la segona edició de la Reis Race, una cursa urbana, oberta a tothom, organitzada per la colla castellera local, els Moixiganguers d’Igualada. Aquesta insòlita i original cursa ofereix diversos atractius per als participants. Per una banda, la Reis Race dóna l’oportunitat de posar el cos a to, després d’uns dies de festa i possibles excessos. La Reis Race és la primera prova de l’any puntuable per a la Lliga Championchip’2014, una competició que agrupa més d’un centenar de curses que se celebren a Catalunya. El recorregut és un més dels aspectes que fan, d’aquesta nova cursa, una de les més interessants del calendari al nostre país. Un circuit urbà de 10 km recorrerà diversos llocs emblemàtics de la capital de l’Anoia, descobrint l’interior d’edificis i espais d’interès històric, patrimonial o arquitectònic, com els Igualada 02/11/2013 edificis modernistes de l’Asil del Sant Crist o de l’antic Escorxador, el claustre de l’Escola Pia, el Museu de la Pell, el barri del Rec o el local dels Moixiganguers, Cal Tabola, ubicat en una antiga adoberia. Finalment, cal destacar l’apartat dels obsequis per als participants, ja que tots els corredors rebran un tortell de Reis, una ampolla de cava i una bossa del corredor amb diferents regals i promocions dels patrocinadors de la cursa. Informació per als participante L’hora de sortida de la cursa és a les 10:30 hores, a la Rambla General Vives d’Igualada, lloc on es podran recollir els dorsals, de 9:00 a 10:15. La cursa té una distància de 10 km, fent dues voltes a un recorregut urbà circular de 5 km, amb sortida i arribada a la Rambla d’Igualada. El temps límit per finalitzar la cursa és d’1h 30min. Hi haurà un avituallament al quilòmetre 5, aproximadament. Les inscripcions, que ja estan obertes, s’han de realitzar a través d’internet, a www.reisrace.cat fins el dissabte 4 de gener a les 17h (o quan s’arribi a 1000 inscrits). El preu de la inscripció a la Reis Race és de 13 € pels propietaris de xip groc, i 15 € pels que no disposen de xip (xip de lloguer que caldrà retornar després de la cursa). Els primers 250 participants inscrits tindran un obsequi de PuntoBlanco, col·laborador de la cursa. Hi haurà premis per els tres primers classificats de cada categoria masculí i femení, així com també als tres primers absoluts masculins i a les tres primeres absolutes femenines. També hi haurà premis per els castellers que participin a la cursa. Podeu consultar el reglament, el recorregut i altres aspectes de l’organització de la cursa a www.reisrace.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.