Terrassa tindrà per primer cop una Sant Silvestre

0
358

Aquest matí s’ha fet la presentació de la primera edició de la Sant Silvestre de Terrassa – l’aliança, Gran Premi Ibercaja, que es correrà el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre a les 11h del matí, organitzada pel Club Atlètic Barcelonès i la Unió Atlètica Terrassa, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Terrassa i patrocini d’Ibercaja i l’Aliança. A la presentació que s’ha fet aquest migdia, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Alfredo Vega, s’ha mostrat satisfet que la ciutat aculli una prova així, ja que té renom internacional. A més, ha destacat que Terrassa és una ciutat amb gran “potencialitat esportiva de base”.| El president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, també ha fet referència a la llarga tradició esportista de la ciutat, i ha comentat que aquesta prova serà un punt de trobada entre els aficionats a l’esport i l’atletisme federat. A l’acte, presentat pel periodista de TV3 i atleta Arcadi Alibés, Domingo López, director tècnic de la cursa, ha explicat que la Sant Silvestre de Terrassa és una “cursa de joia, no per fer marca” i que esperen arribi a ser tan important com la Cursa de Sant Silvestre Sant Cugat que organitzen el dia 31 de desembre. López també ha comentat que el recorregut serà de 5 km “pel corredor popular que s’inicia” i ha dit que d’aquesta manera, qualsevol pot participar-hi i d’aquí, animar-se a fer la Mitja Marató de Terrassa, que se celebrarà a principis de l’any que ve. Paral·lelament a la cursa, la Creu Roja instal·larà un stand a la Plaça Can Roca on s’hi podran donar aliments que es repartiran a les persones més necessitades. La participició d’esportistes d’élit més destacats, serán els següents Mohamed Benhmbarka amb el dorsal, Osmani Btami, Omar Ougzfi , Samir Ait Bouchmane, Abderraman Ait Kamouch, Radouan Nouar Pel què fa a les dones, hi destaquen Fatima La Ouja i Ouaffa Amani També hi participaran dos atletes amb cadira de rodes destacats, com són Roger Puigbó i Jordi Madera

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.