Terrassa tindrà per primer cop una Sant Silvestre

0
516

Aquest matí s’ha fet la presentació de la primera edició de la Sant Silvestre de Terrassa – l’aliança, Gran Premi Ibercaja, que es correrà el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre a les 11h del matí, organitzada pel Club Atlètic Barcelonès i la Unió Atlètica Terrassa, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Terrassa i patrocini d’Ibercaja i l’Aliança. A la presentació que s’ha fet aquest migdia, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Alfredo Vega, s’ha mostrat satisfet que la ciutat aculli una prova així, ja que té renom internacional. A més, ha destacat que Terrassa és una ciutat amb gran “potencialitat esportiva de base”.| El president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, també ha fet referència a la llarga tradició esportista de la ciutat, i ha comentat que aquesta prova serà un punt de trobada entre els aficionats a l’esport i l’atletisme federat. A l’acte, presentat pel periodista de TV3 i atleta Arcadi Alibés, Domingo López, director tècnic de la cursa, ha explicat que la Sant Silvestre de Terrassa és una “cursa de joia, no per fer marca” i que esperen arribi a ser tan important com la Cursa de Sant Silvestre Sant Cugat que organitzen el dia 31 de desembre. López també ha comentat que el recorregut serà de 5 km “pel corredor popular que s’inicia” i ha dit que d’aquesta manera, qualsevol pot participar-hi i d’aquí, animar-se a fer la Mitja Marató de Terrassa, que se celebrarà a principis de l’any que ve. Paral·lelament a la cursa, la Creu Roja instal·larà un stand a la Plaça Can Roca on s’hi podran donar aliments que es repartiran a les persones més necessitades. La participició d’esportistes d’élit més destacats, serán els següents Mohamed Benhmbarka amb el dorsal, Osmani Btami, Omar Ougzfi , Samir Ait Bouchmane, Abderraman Ait Kamouch, Radouan Nouar Pel què fa a les dones, hi destaquen Fatima La Ouja i Ouaffa Amani També hi participaran dos atletes amb cadira de rodes destacats, com són Roger Puigbó i Jordi Madera

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.