PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA ATLÈTICA EN PISTA COBERTA

0
424

Aquest dimecres 11 de desembre, a les instal·lacions de la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, s’ha celebrat una roda de premsa per presentar el calendari de la temporada atlètica en pista coberta 2013/2014. En aquest mateix acte s’ha renovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana d’Atletisme per a la utilització d’aquesta instal.lació per a les competicions organitzades per la FCA.| L’acte ha estat presidit pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas. Aquest mateix cap de setmana comença l’activitat atlètica de competicions a Sabadell en una temporada plena de competicions com els Controls de Promoció, els Controls Absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.