PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA ATLÈTICA EN PISTA COBERTA

0
504

Aquest dimecres 11 de desembre, a les instal·lacions de la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, s’ha celebrat una roda de premsa per presentar el calendari de la temporada atlètica en pista coberta 2013/2014. En aquest mateix acte s’ha renovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana d’Atletisme per a la utilització d’aquesta instal.lació per a les competicions organitzades per la FCA.| L’acte ha estat presidit pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas. Aquest mateix cap de setmana comença l’activitat atlètica de competicions a Sabadell en una temporada plena de competicions com els Controls de Promoció, els Controls Absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.