TOT A PUNT PER LA 7A SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA PER LA MARATÓ DE TV3

0
381

Amb el lema ” Tens Nassos? Doncs posa’t el barret i mou-te per la marató de TV3″el Club Atlètic Montblanc ja té a punt la 7ena Sant Silvestre Montblanquina que tindrà lloc el proper dimarts 31 de desembre pels carrers de Montblanc organitzada pel Club Atlètic Montblanc.| Hi haurà una Sant Silvestre petita ( 500m) i una de popular (2,5 Qm) per tal d’animar el màxim de gent a participar-hi i a col·laborar en la causa solidària de la Marató de TV3.Al final tots els participants rebran una bossa record de la Sant Silvestre i berenar. La inscripció és de 3 euros. Podeu trobar tota la informació i fer les inscripcions a www.atletisme.cat/clubs/montblanc, o a www.atleticmontblanc.cat Durant la Sant Silvestre Montblanquina ens animarà la música del Dj. Energy i ens acompanyaran els Veguers de Montblanc i els grallers dels amics de Montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.