TOT A PUNT PER LA 7A SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA PER LA MARATÓ DE TV3

0
306

Amb el lema ” Tens Nassos? Doncs posa’t el barret i mou-te per la marató de TV3″el Club Atlètic Montblanc ja té a punt la 7ena Sant Silvestre Montblanquina que tindrà lloc el proper dimarts 31 de desembre pels carrers de Montblanc organitzada pel Club Atlètic Montblanc.| Hi haurà una Sant Silvestre petita ( 500m) i una de popular (2,5 Qm) per tal d’animar el màxim de gent a participar-hi i a col·laborar en la causa solidària de la Marató de TV3.Al final tots els participants rebran una bossa record de la Sant Silvestre i berenar. La inscripció és de 3 euros. Podeu trobar tota la informació i fer les inscripcions a www.atletisme.cat/clubs/montblanc, o a www.atleticmontblanc.cat Durant la Sant Silvestre Montblanquina ens animarà la música del Dj. Energy i ens acompanyaran els Veguers de Montblanc i els grallers dels amics de Montblanc

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.