RUTA 8 DE DESEMBRE

0
327

Aquest diumenge 8 de desembre s’han disputat tres curses en ruta arreu de Catalunya. La Mitja Marató L’Espirall a Vilafranca del Penedès ha estat per Sergio Enríquez (Pratenc AA) amb un temps de 1h10’13” en la categoria masculina i Maria del Carme Paredes (ISS-L’H) en la femenina, amb una marca de 1h27’27”. La Pujada i Baixada a Guanta ha estat per Jose Luís Blanco (LS) en homes i Laura Vílchez (Slop.cat) en dones. La Cursa de Sant Andreu a Barcelona amb una distància de 5 quilòmetres l’ha guanyat David Guiamet (Slop.cat) amb un temps de 15’50” i Elena Padilla amb 18’45”. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.