MARI CARMEN PAREDES, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADORA DE LA MITJA MARATÓ DE L’ESPIRALL

0
406

MARI CARMEN PAREDES, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADORA ABSOLUTA DE LA MITJA MARATÓ DE L’ESPIRALL AMB UN NOU RÈCORD D’ESPANYA PER ATLETES DEFICIENTS VISUALS.
1h27’27” nou registre.
Sense paraules, setmana darrera setmana l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Mari Carmen Paredes, ens deixa sense paraules. Aquest diumenge ha estat a la “34a. Mitja Marató de L’Espirall” que es disputa amb sortida i arribada a aquest barri de Vilafranca del Penedès i discorre per Les Cabanes, Vilobí i Guardiola de Font – rubí.| Guanyar una mitja marató sempre és complicat i Mari Carmen ha dominat la general absoluta amb 1h27’27”; fins aquí tot sembla el més normal del Món, però Paredes és una atleta amb més de 50 anys que a més a més pateix una discapacitat visual important; malgrat tot quant es posa unes sabatilles per competir no hi ha atletes que la puguin seguir. Els temps d’1h27’27” representa a més a més d’una millor marca personal un nou rècord d’Espanya per atletes amb discapacitats visuals greus millorant l’1h27’36” assolits el passat 17 de febrer a la Mitja Marató de Barcelona. La temporada de Mari Carmen amb el seu inseparable company Lorenzo Sánchez està essent espectacular amb triomfs a totes les competicions disputades malgrat haver patit una lesió muscular el passat mes d’octubre. La propera actuació de l’atleta serà a la “3a. Cursa de 5 km. de L’Hospitalet” que es disputarà el proper 22 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.