CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
323

Aquest diumenge 8 de desembre s’ha celebrat el Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers. Ha estat una veritable festa atlètica amb una gran participació i un temps primaveral que ha permès gaudir molt tant al públic com a tots els participants. Les victòries absolutes han estat pels atletes ugandesos, imposant-se en la categoria masculina Dikson Huru i Rebecca Cheptegei en la femenina.| La cursa masculina ha estat molt emocionant, ja que s’ha decidit la victòria a l’esprint entre el vencedor Dikson Huru i l’atleta marroquí establert a Catalunya, Ilias Fifa (FCB). En tercera posició, que també s’ha decidit en els últims metres, ha estat per l’Ayad Lamdassem (At Bikila). En dones, darrera de l’africana Cheptegei ha entrat Marta Galimany (AAC) aconseguint d’aquesta manera una excel·lent segona posició. La tercer plaça ha estat per la seva companya d’equip Miriam Ortiz (AAC).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.