REVISTA MARATHON Sumari del número 331

0
470

Aquí teniu l’últim exemplar de l’any 2013 de la REVISTA MARATHON, un número ple d’entrevistes i reportatges, sense deixar-nos al tinter les cròniques de la curses més importants del mes. Comencem per tres grans reportatges. En primer lloc, tenim la CX MITJA MARATÓ + 10K CIUTAT DE TARRAGONA: la prova d’aquest any ha estat un èxit popular i esportiu, en què el guanyador ha rebaixat el rècord de la prova en dos minuts. Continuem amb la CURSA DE LA DONA: 20.000 dones tenyeixen de rosa carrers de Barcelona en la lluita contra el càncer de mama. PRIMERA GRAN ENTREVISTA A INNA LÉBEDIEVA: L’atleta ucraïnesa és una habitual dels podis catalans. ESPECIAL MITGES MARATONS: prop de 60 proves el 2014. Intentarem esbrinar les claus de la distància dels 21,097 km. | CRÒNIQUES DE CURSES: En aquest número trobareu els comentaris post-cursa de: Cursa de l’Amistat, Milla solidària de Sarrià; PRÈVIA: Mitja de Terrassa, 90a Jean Bouin en la qual dos atletes d’Uganda s’emporten el triomf. MARATÓ DE VALÈNCIA: El guanyador registra el millor temps en territori espanyol. Cursa de l’Amistat. Mitja Marató de l’Anoia. La Sansi de Sant Feliu i La Sansi per a Juanito. I a nivell INTERNACIONAL teniu: la New York Marathon, “La cursa va recordar els fets tràgics de la Marató de Boston” i per últim, els Flaixos de notícies. Acabem el número amb la presentació d’una iniciativa solidària sense precedents a l’atletisme català: CÓRRER PER LA DIABETIS INFANTIL: Miquel Pucurull, a qui vam entrevistar fa uns quants números, ens explica el seu projecte solidari que està creixent sense parar. I per acabar, la cirereta del pastís és el SEGON REPORTATGE DE TOTA UNA VIDA DE RAFA SEGUÍ: és fotoperiodista i ha dedicat la seva vida a la fotografia esportiva. Si t’interessa el que t’expliquem, SUBSCRIU-TE A REVISTA MARATHON I LA REBRÀS A CASA TEVA CADA MES (la revista no es ven als quioscs, només es distribueix per subscripció. Si vols ser subscriptor, pots omplir la butlleta des de la nostra pàgina web: www.revistamarathon.com) OFERTA DE SUBSCRIPCIÓ: el número d’aquest últim mes, novembre + la revista doble que acaba de sortir de desembre/gener + TOTS ELS NÚMEROS DEL 2014 +el Calendari anual de curses de butxaca + OBSEQUIS (una motxilla de cordons de qualitat i un parell de guants especials per corredors, abrigadets i súper lleugers) per només 48 euros! ANIMA’T!!! FES LA TEVA SUBSCRIPCIÓ A LA REVISTA MARATHON I FORMA PART DE LA GRAN FAMÍLIA DE LECTORS DE LA REVISTA EN CATALÀ DE L’ATLETISME POPULAR.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.