28a Pujada i baixada a Guanta (Sentmenat) 12,3km 08/12/13

0
588

El proper 8 de desembre a les 10h el Club Atletisme La Sansi organitzarà per primer cop i amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Sentmenat la mítica 28a edició de la Pujada i baixada a Guanta. Es confirma la participació en dones de la marroquí Hasna Bahom, (guanyadora de la cursa del Corte Inglès i mitja de Mataró el passat cap de setmana), de Monik Muñiz (Estats Units) 4a a La Sansi de Lleida, Cristina Licona (Hondures) 2a a La Sansi de Úbeda i en homes de Josep Lluis Blanco, atleta internacional, guanyador dels 5km de la Jean Bouin. Els participants podran fer els 12,3km quilòmetres per un circuit que aquesta edició la sortida i arribada s’efectuarà davant de l’ Ajuntament de Sentmenat. La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 9.30h| Les inscripcions ja obertes a la web www.pujadaguanta.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sentmenat, fotos del recorregut, inscripcions, horaris de les curses, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.