S’imparteix a Terrassa un Clinic sobre el dopatge en l’esport

0
527

El Club Atletic Barcelonès organitzador de la Sant Silvestre de Terrassa , que es correrà el proper 26 de desembre, ha impartit un clínic a l’Auditori Municipal de Terrassa el passat divendres a les 19:00 i que ha comptat amb el prestigiós doctor Piero Galilea , director metge del CAR de Sant Cugat , que ha exposat els diferents fàrmacs no permesos i els desventatges del dopatge a l’ esport i le seves conseqüències a nivell físic . | L’acte que ha estat presidit pel regidor d’Esports , Alfredo Vega i moderat per Domingo López , entrenador del CAR de fons , ha comptat també amb els egarencs Jaume Leiva i Bartolome Serrano que han exposat les seves experiències en forma de col • loqui . Aquest acte realitzat a l’ auditori és previ a la celebració de la Sant Silvestre de Terrassa , que tindrà un recorregut de 5k totalment plans , amb sortida i arribada a la Plaça de Can Roca , el pròxim 26 de desembre a les 11:00 h . També s’organizará una cursa infantil a les 11:45 per als més petits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.