S’imparteix a Terrassa un Clinic sobre el dopatge en l’esport

0
453

El Club Atletic Barcelonès organitzador de la Sant Silvestre de Terrassa , que es correrà el proper 26 de desembre, ha impartit un clínic a l’Auditori Municipal de Terrassa el passat divendres a les 19:00 i que ha comptat amb el prestigiós doctor Piero Galilea , director metge del CAR de Sant Cugat , que ha exposat els diferents fàrmacs no permesos i els desventatges del dopatge a l’ esport i le seves conseqüències a nivell físic . | L’acte que ha estat presidit pel regidor d’Esports , Alfredo Vega i moderat per Domingo López , entrenador del CAR de fons , ha comptat també amb els egarencs Jaume Leiva i Bartolome Serrano que han exposat les seves experiències en forma de col • loqui . Aquest acte realitzat a l’ auditori és previ a la celebració de la Sant Silvestre de Terrassa , que tindrà un recorregut de 5k totalment plans , amb sortida i arribada a la Plaça de Can Roca , el pròxim 26 de desembre a les 11:00 h . També s’organizará una cursa infantil a les 11:45 per als més petits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.