CROS 30 DE NOVEMBRE i 1 DE DESEMBRE

0
302

El passat cap de setmana es van celebrar cinc competicions de cros arreu de Catalunya.
Diumenge 1 es va disputar el Cros Vila de Castellar amb gran participació sobretot en les categories de promoció i victòria absoluta per Roger Campoy (AC Barcelona) i Laura Gómez (JA Sabadell). També el Cros Ciutat de Valls on es van imposar Nasser Oukhelfen (CE Penedès) en la categoria masculina i Marta Galimany (AAC) en la femenina. Al Cros Ciutat de Gavà la victòria va ser per Ibrahim Ezzaydouni (FCB) en homes i Meritxell Calduch (CA Montornès) en dones. Per acabar amb els festivals de diumenge cal assenyalar el Cros Vila de Salt que va ser per Hamid Kabouri (CA Lloret LS) i Bàrbara Ramon (AAC).| Dissabte 30 es va disputar el Cros de Sant Sadurní a Montornès del Vallès amb curses de les categories de promoció

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.