CALIFORNIA SPORTS AMB LA MITJA TERRASSA

0
1533

La quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i novena Cursa Popular Santi Centelles, que se celebrarà el 26 de gener de 2014, comptarà amb un nou patrocinador, CALIFORNIA SPORTS. L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i CALIFORNIA SPORTS han signat um acord de patrocini per el qual estableixen les actuacions de publicitat i màrqueting, així com les línies de col·laboració en general entre ambdues entitats.| CALIFORNIA SPORTS és un centre de referència a Terrassa per trobar tot tipus d’equipament esportiu amb una aposta clara pel món del running. Destacar que es tracta del primer acord de patrocini signat entre ambdues entitats amb el desig que es mantingui durant molts anys. Per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, poder comptar amb un nou patrocinador és, sens dubte, molt important per poder dur a terme l’organització d’un esdeveniment esportiu i social tant important per la nostra ciutat i els nostres esportistes. La signatura del present acord es va celebrar a Terrassa. En representació de CALIFORNIA SPORTS van signar els senyors Sergio i Juan Exposito com a responsables de l’empremsa, i per part de la Mitja, el Sr. David Otero, President de l’Associació Esportiva Mitja Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.