28a Pujada i baixada a Guanta (Sentmenat) 12,3km 08/12/13

0
535

El proper 8 de desembre a les 10h el Club Atletisme La Sansi organitzarà per primer cop i amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Sentmenat la mítica 28a edició de la Pujada i baixada a Guanta. L’Alcaldessa de Sentmenat la il·lustríssima Núria Colomé, el regidor d’esports Sr. Joan Casoliva i el president de La Sansi Josep Lluis Blanco, han presentat la samarreta de la cursa. Els participants podran fer els 12,3km quilòmetres per un circuit que aquesta edició la sortida i arribada s’efectuarà davant de l’ Ajuntament de Sentmenat. L’organització obsequiarà als participants amb una bossa d’obsequis, guants i samarreta tècnica fluor 42k. A més, podran gaudir de guarda-roba, un chip al dorsal que no es tindrà que retornar, nom al dorsal, calaixos de sortida, sortejos, i més sorpreses.| La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 9.30h Les inscripcions ja obertes a la web www.pujadaguanta.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sentmenat, fotos del recorregut, inscripcions, horaris de les curses, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.