Últims 200 dorsals per la Cursa Popular La Sansi Lleida5k. Ja son 1.400 inscrits

0
329

A falta de 4 dies ja son 1.400 inscrits a La Sansi de Lleida que es celebrarà el proper 01/12/13 a les 11h organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de l’ Ajuntament i diputació de Lleida. La cursa serà retransmesa per www.corriendovoy.com amb imatges de la sortida i arribada de tots els participants.| Tot i ser una cursa de caràcter popular, participaran atletes d’ elit, en categoria masculina el gran favorit serà Ilias Fifa, 3er el passat diumenge a la Jean Bouin. A categoria femenina, les Favorites son Inna Lebdeieva (Ucraïna), Monik (USA), Cristina Licona (Hondures), Fatima el Ouaja (Marroc), i les atletes locals Eva Ledesma, Mireia Sosa Serà una cursa popular, inclosa dintre del calendari de la federació catalana, de 5 quilòmetres per un circuit urbà amb sortida i arribada a l’ espectacular Llotja. Les curses començaran a les 10h amb proves dels especials olímpics i els més petits, i la prova absoluta de 5km a les 11h. El ritme de inscripcions fa que s’ esperin més de 1.500 participants que rebran samarreta tècnica de màniga llarga + guants + bossa d’obsequis d’espònsors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.