Últims 200 dorsals per la Cursa Popular La Sansi Lleida5k. Ja son 1.400 inscrits

0
418

A falta de 4 dies ja son 1.400 inscrits a La Sansi de Lleida que es celebrarà el proper 01/12/13 a les 11h organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de l’ Ajuntament i diputació de Lleida. La cursa serà retransmesa per www.corriendovoy.com amb imatges de la sortida i arribada de tots els participants.| Tot i ser una cursa de caràcter popular, participaran atletes d’ elit, en categoria masculina el gran favorit serà Ilias Fifa, 3er el passat diumenge a la Jean Bouin. A categoria femenina, les Favorites son Inna Lebdeieva (Ucraïna), Monik (USA), Cristina Licona (Hondures), Fatima el Ouaja (Marroc), i les atletes locals Eva Ledesma, Mireia Sosa Serà una cursa popular, inclosa dintre del calendari de la federació catalana, de 5 quilòmetres per un circuit urbà amb sortida i arribada a l’ espectacular Llotja. Les curses començaran a les 10h amb proves dels especials olímpics i els més petits, i la prova absoluta de 5km a les 11h. El ritme de inscripcions fa que s’ esperin més de 1.500 participants que rebran samarreta tècnica de màniga llarga + guants + bossa d’obsequis d’espònsors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.