Cursa de Sant Andreu

0
904

FITXA TÈCNICA DE LA CURSA Dia de la cursa: diumenge 8 de desembre de 2013 Distàncies: a. Nascuts/des a partir de l’any 2001 o anteriors: 5 quilòmetres. b. Nascuts/des l’any 2005-2004-2003-2002: 1 quilòmetre. c. Nascuts/des l’any 2007 i 2006: 500 mts d. Nascuts/des els anys 2010-2009-2008: 130 mts Sortida: Davant les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu| Horari: Nascuts/des a partir de l’any 2001 o anteriors: 5 quilòmetres. 09:00 hores Nascuts/des l’any 2005-2004-2003-2002: 1 Km. 10:00 h. cat. masculina – 10:10 h. cat. femenina Nascuts/des l’any 2007 i 2006: 500 mts 10:20 h. cat. masculina – 10:30 h. cat. femenina Nascuts/des els anys 2010-2009-2008: 130 mts 10:40 h. cat. masculina – 10:50 h. cat. femenina La Cursa de Sant Andreu participa a la Lliga de 5 km (www.bcn5k.cat). RECORREGUT: CARRERS I PLÀNOL. Rbla Fabra i Puig – C. Gran de Sant Andreu- C. Pare Manyanet- C. Josep Soldevilla – C. Segre- Pg. Torras i Bages – Pg. Santa Coloma – C. Gran de Sant Andreu – Rbla. Fabra i Puig. REGLAMENT DE LA CURSA 1. La 35a Cursa de Sant Andreu se celebrarà el dia 8 de desembre de 2013. 2. Podran participar en aquesta prova totes les persones que ho desitgin, sempre que estiguin correctament inscrites. L’edat mínima per participar a la cursa de cinc quilòmetres són els 12 anys el dia de la Cursa. Els menors d’edat hauran de presentar una autorització dels tutors legals que els serà facilitada en el moment de formalitzar la inscripció i que hauran de lliurar en el moment de recollir el dorsal. 3. La prova es disputarà sobre un recorregut de cinc quilòmetres. La sortida i la meta estaran localitzades a la Rambla de Fabra i Puig. Per les categories infantils la distància variarà en funció de l’edat (veure fitxa tècnica). 4. El temps màxim per completar el recorregut de la cursa de cinc quilòmetres serà d’una hora. 5. Per participar a la cursa dels cinc quilòmetres és obligatori l’ús del xip. Si no es disposi de xip en propietat (xip groc), caldrà llogar un xip d’un sol ús (condicions a l’apartat d’inscripcions). 6. Un cop realitzada la inscripció, no se’n tornarà l’import si la no-participació de l’atleta es produeix per causes no imputables a l’organització. 7. El període per inscriure’s acabarà en les dates establertes o quan s’assoleixin les 1400 inscripcions. 8. La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 5 km. Cada calaix està identificat amb un color. A cadascun d’ells només podran accedir-hi els corredors i corredores que tinguin el dorsal i/o polsera del color distintiu de cada calaix. 9. Tot i haver arribat a la meta, l’atleta que no hagi completat el recorregut oficial o es comprovi alguna irregularitat, serà desqualificat. L’organització, també, podrà desqualificar l’atleta que es mostri despectiu o incorrecte amb l’organització i/o amb la resta de participants. 10. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la samarreta de forma que sigui visible. 11. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major. 1. Les categories són excloents, és a dir, una mateixa persona no pot ser premiada en dues categories. 12. 13. El dorsal i el xip s’hauran de recollir els dies i horaris que estableixi l’organització. Serà obligatori retornar el xip de lloguer un cop finalitzada la cursa. 14. L’organització contractarà una assegurança obligatòria d’accidents esportius per a tots els participants a la cursa. 15. Queda rigorosament prohibit escalfar-se davant la línia de sortida. 16. Les reclamacions es faran per escrit quan s’ hagi acabat la cursa, i la decisió de l’ organització serà inapel·lable. 17. L’organització no assumirà cap responsabilitat si l’esdeveniment se suspèn o ajorna per raons de força major. 18. L’organització és reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants en la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions seguiran el tractament previst per la llei 15/99 del 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal. 19. Els corredors assumiran els danys que es puguin causar a sí mateixos i a terceres persones, declinant els organitzadors tota mena de responsabilitats al respecte. 20. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista. INSCRIPCIONS • La inscripció és obligatòria, i estaran obertes a partir del dia 4 de novembre i fins al 2 de desembre, o fins que s’assoleixin els 1.400 inscrits. • L’organització es reserva el dret a tancar les inscripcions abans d’aquesta data per raons organitzatives, així com a fer una reserva de places. Una inscripció només és vàlida quan el participant emplena el cupó, l’entrega en algun dels llocs designats i abona la quota d’inscripció en cas de fer-ho en els punts d’inscripció o omple els camps i efectua el pagament a través de la pàgina web. • Per a qualsevol inscripció realitzada a través de la pàgina web, l’Organització no es fa responsable de qualsevol problema tècnic, de maquinari o programari, de connexió, de transmissió de dades o qualsevol altre error o disfunció que eviti la correcta recepció del formulari omplert o del justificant de pagament de la quota d’inscripció. La persona inscrita haurà d’imprimir el resguard de la seva inscripció i presentar-lo, juntament amb el DNI, en el moment de retirar el seu dorsal. EL PREU DE LA INSCRIPCIÓ és de 8.00 € per a corredors inscrits amb xip propi ChampionChip i del 10.00 € si no disposen de xip propi (lloguer xip blanc). L’organització contractarà una assegurança obligatòria d’accidents esportius per a tots els participants a la cursa. El preu de la inscripció per als nens i nenes menors de 12 anys que participin a les curses infantils serà de 2 €. PREU PREFERENT SOCIS DEL CLUB NATACIÓ SANT ANDREU (només inscripció presencial a les nostres instal·lacions): 6.00 € per a corredors inscrits amb xip propi ChampionChip i 8.00 € si no disposen de xip propi (lloguer xip blanc). La inscripció a la cursa és personal i intransferible. No s’admetran devolucions, per cap causa, de l’import de la inscripció. Donació d’1 € (inclòs en el preu de la inscripció) del preu de la inscripció de tots els participants de la cursa de cinc quilòmetres pel Projecte Paidós de Càritas Diocesana de Barcelona per a l’atenció integral i integrada de la pobresa infantil. MODALITATS D’INSCRIPCIÓ Internet: www.cnsantandreu.com des de dilluns 4 de novembre fins dilluns 2 de desembre a les 20.00 hores. Presencial (exclusiu socis del CN Sant Andreu): De dilluns 4 de novembre fins dilluns 2 de desembre de 16:00 a 20:00 hores. Imprescindible presentar el carnet de soci/sòcia, DNI a la Secretaria Social. No s’admetran inscripcions per telèfon, fax ni e-mail. Inscripcions presencials a la Fira del Corredor: 12€ (si es té xip groc i 15€ xip de lloguer). Sempre i quan el Club disposi de dorsals. RECOLLIDA DE DORSAL I XIP – FIRA DEL CORREDOR La recollida del dorsal, del xip i de la bossa d’obsequis es durà a terme a les instal·lacions del CN Sant Andreu (Rambla de Fabra i Puig 47): Dijous 5 de desembre de 10:00 a 20:00 hores, dissabte 7 de desembre de 09.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores. El mateix dia de la cursa des de les 7:00 – 08:00 hores (Exclusiu per als participants de fora de Barcelona. L’horari serà rigorosament inflexible). Caldrà portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada (tant si ha estat presencial com si s’ha fet per Internet), i el DNI. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona, cal el comprovant més la fotocòpia del DNI o passaport d’aquesta persona. L’ús incorrecte del xip implicarà no aparèixer en la classificació oficial de la prova. El temps de cursa només serà enregistrat si el participant porta posat correctament (lligat en els cordons de la sabatilla) el seu xip personal, assignat durant la recollida de samarretes. No es podrà participar sense el xip de cronometratge. PREMIS El Lliurament dels trofeus tindrà lloc a la Rambla de Fabra i Puig, a les 09:45 hores, només de la categoria Sub 21, Sènior i Veterans 1 i 2). Els trofeus de la categoria Aleví i Escoles amb més participants tindrà lloc a les 11:00 hores. Tindran premi els tres primers classificats de les següents categories, tant en categoria masculina com femenina. Categoria infantil 8-11 anys 2005-2004-2003-2002 (cursa de 1 km) Categoria Sub 21: 12-21 anys 2001- 1992 Categoria Sènior: 22-44 anys 1991 – 1969 Categoria Veterans 1: 45-59 anys 1968 – 1954 Categoria Veterans 2: més de 60 anys.(els participants que a data 08/12/2013 no hagin complert els 60 anys, és a dir, els nascuts abans del 08/12/1953). Trofeu a les tres escoles amb més participació. Tots els nens i nenes de les categories inferiors (de 3 a 7 anys) rebran una samarreta. SERVEIS AL CORREDOR Marca personal i classificació: Els participants de la cursa de cinc quilòmetres podran conèixer la seva marca personal entrant a la web del Club (www.cnsantandreu.com) o a www.championchip.cat. Diploma digital per a tots els inscrits amb xip. El mateix dia de la cursa: • Guarda-roba a partir de les 08:00 a 11:00 hores. • Vestidors i dutxes fins a les 12:00 hores. • A l’arribada: avituallament d’aigua. • Assistència sanitària a tot el circuit (Creu Roja de Barcelona) • Bossa d’obsequis dels col·laboradors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.