CROS 30 DE NOVEMBRE i 1 DE DESEMBRE

0
284

El proper cap de setmana, el calendari català de cros conté cinc bones ofertes arreu de Catalunya. El dissabte 30 se celebrarà el Cros de Sant Sadurní que aquest any arriba a la trenta-dosena edició a Montornès del Vallès. Quatre son els festivals atlètics que es disputaran diumenge 1 de desembre. El més antic és el Cros Vila de Castellar – Memorial Pere Hernández a Castellar del Vallès i que celebra la trenta-sisena edició. A l’Alt Camp se celebrarà el 25è Cros Ciutat de Valls, al Baix Llobregat el 14è Cros Ciutat de Gavà i al Gironès el Cros Vila de Salt que enguany arriba a la tretzena edició. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.