Els 10k de Vilafranca ja porta més de 300 inscrits

0
429

En qüestió de 19 dies els 10k de Vilafranca porta un bon ritme d’inscrits amb més de 300, tot i que queda més de dos mesos per que arribi la data de la cursa, 26 de gener , aquesta cursa en les tres edicions anteriors va tancar inscripcions abans d’hora i aquesta porta el bon camí per no ser menys, en aquesta edició el límit està en 1.714, ja saps no esperis a ultima hora per fer-la. Aquests 10k compta amb un circuit molt ràpid i idoni per fer grans marques, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.