COMENCEN ELS CONTROLS BENJAMÍ, ALEVÍ i INFANTIL

0
609

El proper dissabte 30 de novembre se celebrarà la primera jornada dels Controls de la Federació Catalana amb la col·laboració dels clubs organitzadors per a les categories de promoció benjamí, aleví i infantil. Es disputaran 10 jornades en dissabte amb dues pistes a la província de Barcelona fins a l’últim dissabte del mes de maig. En aquesta primera jornada, les competicions se celebraran a l’Estadi Moisès Llopart de El Prat del Llobregat com a pista 1, i a l’Estadi Municipal d’Igualada com a pista 2. La segona jornada es disputarà el proper 14 de desembre. Les inscripcions per aquests controls es podran fer mitjançant el programa ISIS fins el dijous anterior a la competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.