COMENCEN ELS CONTROLS BENJAMÍ, ALEVÍ i INFANTIL

0
530

El proper dissabte 30 de novembre se celebrarà la primera jornada dels Controls de la Federació Catalana amb la col·laboració dels clubs organitzadors per a les categories de promoció benjamí, aleví i infantil. Es disputaran 10 jornades en dissabte amb dues pistes a la província de Barcelona fins a l’últim dissabte del mes de maig. En aquesta primera jornada, les competicions se celebraran a l’Estadi Moisès Llopart de El Prat del Llobregat com a pista 1, i a l’Estadi Municipal d’Igualada com a pista 2. La segona jornada es disputarà el proper 14 de desembre. Les inscripcions per aquests controls es podran fer mitjançant el programa ISIS fins el dijous anterior a la competició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.