RUTA 24 DE NOVEMBRE

0
318

Aquest diumenge 24 de novembre es van celebrar tres curses en ruta de gran nivell al territori català. A la Jean Bouin es van imposar els atletes ugandesos, Soyekwo Kibet en la categoria masculina i Rebecca Chepteguei en la femenina. La clàssica barcelonina va ser una esplèndida matinal atlètica amb 17.000 inscrits, 15.000 a les curses open. També es va disputar la Mitja Marató Ciutat de Tarragona amb victòria per Otmane Btaimi amb un temps de 1h04’22” en homes i Mireia Sosa amb 1h21’38”. La cursa de 10 km va ser per Paul Sie amb 33’41 i Marta Camps amb 38’49”.| Per últim, la Cursa de Muntanya El Farell a Caldes de Montbui va ser per Miki Solé en la categoria masculina i Janet Bezarra en la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.