RUTA 24 DE NOVEMBRE

0
423

Aquest diumenge 24 de novembre es van celebrar tres curses en ruta de gran nivell al territori català. A la Jean Bouin es van imposar els atletes ugandesos, Soyekwo Kibet en la categoria masculina i Rebecca Chepteguei en la femenina. La clàssica barcelonina va ser una esplèndida matinal atlètica amb 17.000 inscrits, 15.000 a les curses open. També es va disputar la Mitja Marató Ciutat de Tarragona amb victòria per Otmane Btaimi amb un temps de 1h04’22” en homes i Mireia Sosa amb 1h21’38”. La cursa de 10 km va ser per Paul Sie amb 33’41 i Marta Camps amb 38’49”.| Per últim, la Cursa de Muntanya El Farell a Caldes de Montbui va ser per Miki Solé en la categoria masculina i Janet Bezarra en la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.