Roger Puigbò del C A Vic guanyador per quinzena vegada de la cursa Jean Bouin

0
452

Diumenge passat es va disputar a Barcelona la 90a edició de la cursa Jean Bouin que va comptar amb prop de 17.000 participants. En la cursa en cadira de rodes, sobre una distància de 4.650 m en Roger Puigbò del C A Vic es va imposar, a l’esprint, amb un temps de 12′ 16″, al vallesà Jordi Madera, proclamant-se guanyador per quinzena vegada de la cursa; el tercer classificat va ser Richard Mais, corredor del Club Atlètic Nou Barris de Barcelona.| Aquesta ha estat la vintena participació d’en Roger a la clàssica barcelonina, des que el 28 de novembre de 1993, debutava a l’atletisme en cadira de rodes a la cursa de la 70a edició, en la que va ocupar la 8a posició, que repetiria els anys 1995 i 1996. Els anys 1994 i 1997 ocupà la 3a i 2a plaça, respectivament, i, a partir de 1998 fins a l’edició d’enguany, excepte l’any 2001 que no hi va participar, ha guanyat totes les edicions de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.