Albert Soley i Nuria Lauco S’imposen al duatló de muntanya de L´ Ametlla del Vallès

0
504

La població Vallesana de L’Ametlla del Vallès ha estat la seu de la 4ª jornada de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya , coincidint amb la dotzena edició del seu duatló , una de les competicions més veteranes de tot el calendari català.El club local Bali-Balaga conjuntament amb l´Ajuntament i amb el suport de la Federació Catalana de Triatló , han sigut els organitzadors d’aquesta competició , aplegant un total de 208 duatletes inscrits que han fet front a un disseny de prova exigent però que ha fet les delícies dels seus participants , superant els 6 quilòmetres iniciales de cursa a peu , tot seguit 25 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| A la vessant competitiva i dins de la categoria masculina , victòria absoluta per Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) amb un temps de 1 hora 43 minuts i 50 segons , un marge de 3 minuts i 8 segons per davant del segon classificat absolut , Xavier Madrona ( Club Triatlò Lluçanès ) , Anibal Fidalgo ( Club Medina Triatló ) s’ha classificat tercer absolut.Per equips 1º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Camps-Bonet) 2º Club Medina Triatló ( Fidalgo-Fidalgo-León) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona –Ito-Figols). Dins de la categoria femenina triomf per la duatleta veterana Nuria Lauco ( Club Triatló Granollers) amb un crono de 2 hores 14 minuts 9 segons , una avantatge de 1 minut i 29 segons per davant de la guanyadora de les tres jornades anteriors de la Lliga , Teresa Pons ( Distance La Salle) completant el podi al seu tercer graó Mariona Càtedra ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Lauco-Espinosa-Codina 9 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la Cuesta-Claret).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.