Albert Soley i Nuria Lauco S’imposen al duatló de muntanya de L´ Ametlla del Vallès

0
374

La població Vallesana de L’Ametlla del Vallès ha estat la seu de la 4ª jornada de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya , coincidint amb la dotzena edició del seu duatló , una de les competicions més veteranes de tot el calendari català.El club local Bali-Balaga conjuntament amb l´Ajuntament i amb el suport de la Federació Catalana de Triatló , han sigut els organitzadors d’aquesta competició , aplegant un total de 208 duatletes inscrits que han fet front a un disseny de prova exigent però que ha fet les delícies dels seus participants , superant els 6 quilòmetres iniciales de cursa a peu , tot seguit 25 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| A la vessant competitiva i dins de la categoria masculina , victòria absoluta per Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) amb un temps de 1 hora 43 minuts i 50 segons , un marge de 3 minuts i 8 segons per davant del segon classificat absolut , Xavier Madrona ( Club Triatlò Lluçanès ) , Anibal Fidalgo ( Club Medina Triatló ) s’ha classificat tercer absolut.Per equips 1º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Camps-Bonet) 2º Club Medina Triatló ( Fidalgo-Fidalgo-León) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona –Ito-Figols). Dins de la categoria femenina triomf per la duatleta veterana Nuria Lauco ( Club Triatló Granollers) amb un crono de 2 hores 14 minuts 9 segons , una avantatge de 1 minut i 29 segons per davant de la guanyadora de les tres jornades anteriors de la Lliga , Teresa Pons ( Distance La Salle) completant el podi al seu tercer graó Mariona Càtedra ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Lauco-Espinosa-Codina 9 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la Cuesta-Claret).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.