CALENDARI ANUAL DE CURSES 2014 (Com efectuar la inscripció d’una prova).

0
1629

Revista Marathon torna a reeditar el ja tradicional “CALENDARI DE CURSES DE FONS I D’ALTRES PROVES POPULARS, EDICIÓ DEL 2014” en format de butxaca. Els organitzadors que vulguin participar es poden baixar la BUTLLETA d’inscripció de la nostra pàgina web. | LA INSCRIPCIÓ AL CALENDARI ANUAL DEL 2014 INCLOU MOLTS SERVEIS ALS ORGANITZADORS: 1) Menció de la prova al Calendari Petit de Butxaca, del qual imprimim 80.000 exemplars que es distribueixen durant tot l’any 2014 en botigues d’esports, clubs, i curses adherides. (enviem 50 unitats per cursa). DESCOMPTES PER INSCRIURE-HI MÉS D’UNA PROVA. 2) Abans de la prova: ANUNCI a mida d’un mòdul al CALENDARI de Marathon del número anterior a la cursa. També el publicarem a la web i a Facebook. 3) Després de la prova: Publicació d’una crònica amb imatges (subministrat per l’organitzador). 4) Avís a l’organitzador en el cas d’altres proves similars en la mateixa data i comarca. 5) Anunci gratuït a la Revista per a informar d’un canvi en la data en la celebració d’una prova. 6) Rebre per correu la Revista amb tota l’actualitat de l’atletisme popular de Casa Nostra. 7) NOVETAT DE GRAN INTERÈS PER LES PROVES DE FORA DE BARCELONA: Envieu-nos el tríptic o díptic oficial de la vostra prova i us el distribuirem a les principals botigues de running de Barcelona ciutat: Prorunners, Bikila, Atleta’s, Intemperie, Evasion, etc. Enviar amb temps suficient, amb ports deguts a: TIPSA, carrer Moles, 24 baixos. 08002 Barcelona. NOTA: Un cop us hagueu baixat la BUTLLETA per a emplenar-la només heu de ‘clicar’ dos cops sobre l’arxiu i s’obrirà en el vostre WORD. Podeu emplenar-la per pantalla, després amb “Guardar Como” donar-li el nom de la vostra prova, guardar-la al vostre escriptori i enviar-nos-la JUNTAMENT AMB EL RESGUARD DE PAGAMENT. PREUS i CONDICIONS a la Butlleta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.