21a edició CURSA MUNTANYA DEL FARELL

0
352

Aquest diumenge 24, es disputarà la 21a Cursa de Muntanya El Farell a Caldes de Montbui. Amb sortida a les 10,00 hores del Parc del Bugarai i arribada al mateix lloc amb un recorregut de 13.200 metres amb terra, asfalt y desnivells.
Inscripcions en línia fins exhaurir les places.
Inscripcions presencials fins al 21 de novembre o bé en exhaurir les places.
Lloc: Oficines del CN CALDES (www.cncaldes.com) Zona esportiva les Cremades (ubicació Google – enllaç) Telèfon 93 865 04 23 Horaris: De dilluns a divendres de 8 a 21 h Dissabtes de 8 a 20 h Diumenges de 9 a 12.30 h |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.