RUTA 24 DE NOVEMBRE

0
478

El proper diumenge 24 de novembre el calendari català de curses en ruta disposa de tres bones ofertes. La Jean Bouin , que aquest any celebra la noranta edició. També la Mitja Marató Ciutat de Tarragona que celebrarà la seva 22a edició. Amb sortida a les 10.00 hores des del carrer Torres de la capital tarraconense, en aquest festival atlètic també se celebrarà una cursa popular de 10 quilòmetres amb el mateix punt de sortida, dotze minuts més tard.| El mateix diumenge 24, es disputarà la 21a Cursa de Muntanya El Farell a Caldes de Montbui. Amb sortida a les 10,00 hores del Parc del Bugarai i arribada al mateix lloc amb un recorregut de 13.200 metres amb terra, asfalt y desnivells.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.