Més de 1.000 inscrits a la cursa popular La Sansi de Lleida

0
445

A falta de 10 dies ja son més de 1.000 inscrits a La Sansi de Lleida que es celebrarà el proper 01/12/13 a les 11h organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de l’ Ajuntament i diputació de Lleida.
La cursa serà retransmessa per www.corriendovoy.com amb imatges de la sortida i arribada de tots els participants.| Serà una cursa popular, inclosa dintre del calendari de la federació catalana, de 5 quilòmetres per un circuit urbà amb sortida i arribada a l’ espectacular Llotja. Les curses començaran a les 10h amb proves dels especials olímpics i els més petits, i la prova absoluta de 5km a les 11h. El ritme de inscripcions fa que s’ esperin més de 1.500 participants que rebran samarreta tècnica de màniga llarga + guants + bossa d’obsequis d’espònsors. Dossier e informació http://www.lleida5k.com/wp-content/uploads/2013/11/LLeida-5k.pdf

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.