CROS DIUMENGE 17 DE NOVEMBRE

0
445

El passat diumenge 17 de novembre es van celebrar tres festivals atlètics de la modalitat de camp a través. El Cros Antonio Amorós, en el tradicional circuit del Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramanet amb victòria absoluta per Abderrahman Ait (LS) en la categoria masculina i Montserrat Carazo (UCA) en la femenina. A la capital gironina i dintre del Circuit Gironí de Cros, es va disputar el Cros Ciutat de Girona, on es va imposar Hamid Kabouri (CA Lloret LS) en homes i Esther Guerrero (FCB) en dones. A Mataró i dintre del Circuit Maresmenc de Cros, es va celebrar el Cros Ciutat de Mataró amb el triomf absolut per Ouafaa Hamani (AAC) en la categoria femenina i Mohamed Ben hmbarka (AAC) en la masculina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.