Pol Guillén i Txell Calduch guanyen una 5 Milles passades per aigua

0
346

La pluja, malauradament, va fer-se amb el paper protagonista en la 27a edició de les 5 Milles Nocturnes. El paper secundari, però molt ben interpretat, va anar a càrrec de Pol Guillén, guanyador absolut de la cursa, i de Txell Calduch, guanyadora femenina.
Ni la pluja, ni el vent ni el fred va fer tirar enrera els participants en les 5 i 2 Milles Nocturnes. Pocs van faltar a la cita, que tot i la pluja, va anar segons el previst exceptuant alguns canvis com a conseqüència de les inclemències del temps.| La fira prevista al camp de futbol de Les Fontetes va quedar suspesa, al igual que la cursa de la Milla Infantil, que s’haurà d’esperar un any per a debutar. L’organització va considerar innecessari que els més petits, atletes d’entre 6 i 8 anys, s’exposessin a la pluja, que només va donar un respir cap al final de la cursa. L’organització, a càrrec de la Secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola Club d’Hoquei, es va sobreposar de la millor forma possible al mal temps i els atletes s’ho van prendre amb el millor bon humor possible. A les 7:40, com sempre, es donava el tret de sortida a la cursa de les 5 Milles. Els favorits agafaven la responsabilitat des del principi i sortien a per totes. Els dos primers km van ser més aviat lents però a partir de llavors Pol Guillén va imposar un ritme constant i progressiu que el va dur a guanyar la cursa amb un temps de 25:38, més complicada de l’habitual per la climatologia. Javi Jurado (26:22), quedava per darrer sent el millor atleta local i Juanma Álvarez (26:38) entrava en tercera posició. La cursa femenina la va dominar de principi a fi Txell Calduch. Coneixedora del circuit va sortir disposada a no patir per les rivals. Finalment arribava primera amb un temps de 30:22. La segona posició va ser per Janeth Becerra (30:52) i Elena Hidalgo (31:44) aconseguia la tercera plaça del podi. Unes 2 Milles ràpides Pel que fa a les 2 Milles, els 300 participants també van haver de córrer sota la pluja, que durant el transcurs de la seva cursa apretava, i de valent. Joan Wägner va ser el vencerdor amb un temps d’11:07. El jove atleta va imposar el seu ritme superant a Sergi Martin (11:25) i Hugo Calvo (11:55), segon i tercer respectivament. Entre les atletes femenines, Celia Celma va ser la més ràpida amb 13:05, per davant de Laura Méndez (13:26) i Alejandra Camps (13:29).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.