Pol Guillén i Txell Calduch guanyen una 5 Milles passades per aigua

0
437

La pluja, malauradament, va fer-se amb el paper protagonista en la 27a edició de les 5 Milles Nocturnes. El paper secundari, però molt ben interpretat, va anar a càrrec de Pol Guillén, guanyador absolut de la cursa, i de Txell Calduch, guanyadora femenina.
Ni la pluja, ni el vent ni el fred va fer tirar enrera els participants en les 5 i 2 Milles Nocturnes. Pocs van faltar a la cita, que tot i la pluja, va anar segons el previst exceptuant alguns canvis com a conseqüència de les inclemències del temps.| La fira prevista al camp de futbol de Les Fontetes va quedar suspesa, al igual que la cursa de la Milla Infantil, que s’haurà d’esperar un any per a debutar. L’organització va considerar innecessari que els més petits, atletes d’entre 6 i 8 anys, s’exposessin a la pluja, que només va donar un respir cap al final de la cursa. L’organització, a càrrec de la Secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola Club d’Hoquei, es va sobreposar de la millor forma possible al mal temps i els atletes s’ho van prendre amb el millor bon humor possible. A les 7:40, com sempre, es donava el tret de sortida a la cursa de les 5 Milles. Els favorits agafaven la responsabilitat des del principi i sortien a per totes. Els dos primers km van ser més aviat lents però a partir de llavors Pol Guillén va imposar un ritme constant i progressiu que el va dur a guanyar la cursa amb un temps de 25:38, més complicada de l’habitual per la climatologia. Javi Jurado (26:22), quedava per darrer sent el millor atleta local i Juanma Álvarez (26:38) entrava en tercera posició. La cursa femenina la va dominar de principi a fi Txell Calduch. Coneixedora del circuit va sortir disposada a no patir per les rivals. Finalment arribava primera amb un temps de 30:22. La segona posició va ser per Janeth Becerra (30:52) i Elena Hidalgo (31:44) aconseguia la tercera plaça del podi. Unes 2 Milles ràpides Pel que fa a les 2 Milles, els 300 participants també van haver de córrer sota la pluja, que durant el transcurs de la seva cursa apretava, i de valent. Joan Wägner va ser el vencerdor amb un temps d’11:07. El jove atleta va imposar el seu ritme superant a Sergi Martin (11:25) i Hugo Calvo (11:55), segon i tercer respectivament. Entre les atletes femenines, Celia Celma va ser la més ràpida amb 13:05, per davant de Laura Méndez (13:26) i Alejandra Camps (13:29).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.